Τεχνικές εργασίες

ΕΡΓΑΣΙΕΣ Banner

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία Full-pack & How-to σεμιναρίων, το σεμινάριο που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες! Λάβετε ολοκληρωμένες & εξειδικευμένες θεωρητικές & τεχνικές γνώσεις, επιλέγοντας οι ίδιοι την ημέρα & την ώρα της εκπαίδευσής σας!

Επιπλέον οφέλη:

  • Συμβατά με κάθε συσκευή
  • Πρόσβαση στα σεμινάρια για μεγάλο χρονικό διάστημα
  • Πιστοποιητικά παρακολούθησης

Κατηγορίες Σεμιναρίων

120€
COLOR GENIUS FULL PACK Cover 4 3

Το δεύτερο μέρος του Color Genius System, του εκπαιδευτικού συστήματος που ανέπτυξε η Hair Plus Academy ΚΔΒΜ 1 για τη βαφή και τον αποχρωματισμό, είναι το Σεμινάριο βαφών “Color Genius vol. 2”.

170€
COLOR GENIUS FULL PACK Cover 4 3

Αποτελεί το πρώτο μέρος του Color Genius System, του εκπαιδευτικού συστήματος που ανέπτυξε η HairPlus Academy για τη βαφή και τον αποχρωματισμό.Παρακολουθώντας το, θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις που θα καλύψουν τυχόν κενά σας στη βαφή και θα σας μετατρέψουν σε ένα επιτυχημένο colorist!

20€
ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ HOW TO 4 3

Η θεραπεία κερατίνης είναι μία νέα και δημοφιλής υπηρεσία στο κομμωτήριο . Παρακολουθήστε το σεμινάριο της Hairplus Αcademy και προσαρμόστε την διαδικασία ανάλογα με την εταιρία που χρησιμοποιείτε.

100€
ΤΕΛΕΙΟ BALAYAGE VOL. 2 ONLINE FULL PACK SEMINAR YOUTUBE COVER 4 3 1

Οι τεχνικές χρώματος στο κομμωτήριο έχουν εξελιχθεί.. Παρακολουθήστε ένα σεμινάριο αφιερωμένο στην δημιουργικότητα που θα πολλαπλασιάσει τις λύσεις που θα έχετε στην φαρέτρα σας για εντυπωσιακές προτάσεις στο βαφείο του κομμωτηρίου

100€
Τέλειο Balayage Vol. 1 ONLINE FULL PACK SEMINAR YOUTUBE COVER 4 3 2

Παρακολουθήστε ένα σεμινάριο αφιερωμένο στην δημιουργικότητα που θα πολλαπλασιάσει τις λύσεις που θα έχετε στην φαρέτρα σας για εντυπωσιακές προτάσεις στο βαφείο του κομμωτηρίου

40€
AIR TOUCH HOW TO 4 3

Το Airtouch Highlights είναι μια νέα και γρήγορη τεχνική που με την δύναμη του αέρα διαχέει το ξανθό ομαλά στα σκουρότερα μαλλιά χαρίζοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς «γραμμές» και έντονες αντιθέσεις.

40€
AIRTOUCH LOWLIGHTS HOW TO 4 3

Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ελάχιστες λύσεις για να σκουραίνουμε σταδιακά κατάξανθα μαλλιά. Χρησιμοποιήστε μόνο την δύναμη του αέρα χαρίζοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς «γραμμές» και έντονες αντιθέσεις.

40€
ΤΕΛΕΙΟ ΞΑΝΘΟ 2 FULL PACK Cover 4 3

Παρακολουθώντας το 2ο σεμινάριο της σειράς «The perfect blond» “Αποχρωματισμός” θα μπορέσετε να αποδώσετε το τέλειο ξανθό χωρίς να ταλαιπωρήσετε την τρίχα ακόμα και όταν αυτή είναι σκούρα καστανή είτε ατίθαση.

40€
BALAYAGE V HOW TO 4 3

Οι ξανθές λάτρεψαν την τεχνική Balayage V . Όταν τα μαλλιά μεγαλώνουν η μετάβαση του σκούρου χρώματος της ρίζας προς το ανοιχτότερο στις άκρες είναι ομαλότερη.