Κούρεμα

Banner

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία Full-pack & How-to σεμιναρίων, το σεμινάριο που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες! Λάβετε ολοκληρωμένες & εξειδικευμένες θεωρητικές & τεχνικές γνώσεις, επιλέγοντας οι ίδιοι την ημέρα & την ώρα της εκπαίδευσής σας!

Επιπλέον οφέλη:

  • Συμβατά με κάθε συσκευή
  • Πρόσβαση στα σεμινάρια για μεγάλο χρονικό διάστημα
  • Πιστοποιητικά παρακολούθησης

Κατηγορίες Σεμιναρίων

30€
Mens curly haircut HOW TO 4 3

Σε αυτό το βίντεο θα δεις ένα διαχρονικό ανδρικό κούρεμα που ταιριάζει σε όσους έχουν βαρεθεί το κοντά μαλλιά.Ο συνδυασμός ψαλιδιού στα πλάγια με το ξυράφι κουρέματος στα επάνω μαλλιά θα σας ενθουσιάσει και θα σας εμπνεύσει για νέες προτάσεις

90€
haircut genius vol2

Εάν παρακολούθησες το fullpack σεμινάριο Haircut Genius vo.l1 εξελίχθηκες σε έναν άριστο κουπέρ. Με το Haircut genius vol2 θα μετατραπείς σε ένα πραγματικό καλλιτέχνη.Θα δημιουργείς εύκολα πρωτότυπα κουρέματα με μόνο περιορισμό την φαντασία σου.

30€
Razor Classic bob HOW TO 4 3 TITLE

Σε αυτό το βίντεο θα δούμε step by step ένα από τα κλασσικότερα κουρέματα που γίνονται με το ξυράφι και την τεχνική παράλληλα με την τούφα. Το αποτέλεσμα είναι ομαλότερο χωρίς τις σκληρές γραμμές που αφήνει το ψαλίδι.

30€
Razor Layered Bob HOW TO 4 3

Στο σεμινάριο θα δείτε τις τεχνικές κουρέματος με ξυράφι «finger slicing» και «παράλληλα με την τούφα» και θα γνωρίσετε την τεχνική για ένα υπέροχο φιλάρισμα και ταυτόχρονα ένα γεμάτο περίγραμμα, χωρίς ουρές, κάτι που χαρακτηρίζει όλα τα καρέ κουρέματα

30€
Feather Short Haircut HOW TO 4 3

Στο σεμινάριο How to Feather short haircut θα βρείτε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε παρόμοια κοντά κουρέματα με ακρίβεια και οι πελάτισσες που θα τα επιλέξουν θα ενθουσιαστούν με το τελικό αποτέλεσμα

30€
Razor Short Mens Haircut HOW TO 4 3

Παρακολουθήστε ένα μοναδικό σεμινάριο που συνδυάζει το ξυράφι κουρέματος με ένα διαφορετικό ανδρικό κούρεμα. Μάθετε κάθε μια τεχνική με το ξυράφι που παράγει τέλεια κουρέματα ασχέτως μήκους των μαλλιών στο επάνω μέρος

30€
Short Mens Haircut HOW TO 4 3

Γνωρίστε όλες τις λεπτομέρειες του εμπορικότερου ανδρικού κουρέματος . Μετά το σεμινάριο θα ολοκληρώνετε παρόμοια κουρέματα σε χρόνο ρεκόρ, και θα προσαρμόζεστε εύκολα σε κάθε παραλλαγή του χωρίς άγχος.

30€
Mens Scissors Haircut HOW TO 4 3

Ένα από τα τρία βασικά ανδρικά κουρέματα είναι αυτό που γίνεται μόνο με το ψαλίδι. Παρακολουθήστε το How to “Men’s scissor haircut” λύνοντας όλες τις απορίες σας για αυτό και μάθετε τα βήματα με την μοναδική μέθοδο της Hair Plus Academy

90€
SHORT HAIRCUT GENIUS YOUTUBE COVER 4 3

Η Hair Plus Academy ακούγοντας τις ανάγκες των πελατών της δημιούργησε το σεμινάριο κουρέματος.. Σε αυτό θα μάθετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας κουπέρ για να κάνει ένα τέλειο κοντό extreme ή κλασσικό γυναικείο κούρεμα

30€
Long Layered Mens Haircut HOW TO 4 3

Είναι το σπανιότερο ανδρικό κούρεμα αλλά ταυτόχρονα και το γοητευτικότερο. Κρύβει λεπτομέρειες που αν τις προσέξετε θα κουρεύετε τεχνικά άρτια ανδρικά κουρέματα με μεγάλα μήκη.

170€
ΚΟΥΡΕΜΑ YOUTUBE COVER 4 3

Είναι το πληρέστερο σεμινάριο της αγοράς για το ανδρικό κούρεμα. Θα μπορείτε να κάνετε γρήγορα και εύκολα οποιοδήποτε ανδρικό κούρεμα σας ζητήσουν είτε αυτό γίνεται με ψαλίδι είτε με κουρευτική μηχανή είτε με ξυράφι κουρέματος χωρίς λάθη και άγχος για το τελικό αποτέλεσμα.

90€
ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ YOUTUBE COVER 4 3

Με τη χρήση γεωμετρίας, φωτογραφιών η Hair Plus Academy ξεδιπλώνει όλα τα μυστικά του κουρέματος. Δεν θα μάθετε απλά μερικά κουρέματα αλλά πως να κουρεύετε, κάνοντας εύκολα όποιο κούρεμα σας ζητηθεί.

30€
Crop Pixie Haircut HOW TO 4 3

Είναι ένα pixie κούρεμα στο οποίο θα εφαρμόσουμε τις μεθόδους και τις αρχές κουρέματος. Γνωρίστε τεχνικές που θα σας χρησιμεύσουν σε όλα τα κοντά κουρέματα είτε αυτά είναι κλασσικά ή contemporary.

30€
Asymmetric bob HOW TO 4 3

Μάθετε σε ένα μόνο αναλυτικό How to σεμινάριο να κάνετε 3 διαφορετικά κουρέματα!! Χρησιμοποιώντας την μέθοδο της Hair Plus Academy θα κάνετε εύκολα και γρήγορα όλες τις παραλλαγές του.

« » Σελίδα 1 / 2