Σεμινάρια για Σπουδαστές

home page hybrid new

Δημιουργήσαμε  ένα πρωτότυπο και καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην τέχνη της  Κομμωτικής  που ανταποκρίνεται με τον ιδανικότερο τρόπο στις ανάγκες της εποχής, αλλά και της αγοράς.

Η νέα υβριδική βασική εκπαίδευση συνδυάζει με πρωτοποριακό τρόπο Θεωρία & Πράξη και η καινοτομία του έγκειται στο ότι προσαρμόζεται στο δικό σας καθημερινό πρόγραμμα, καθώς επιλέγεται εσείς τις ημέρες και τις ώρες της εκπαίδευσή σας! Η υβριδική βασική εκπαίδευση πραγματοποιείται μέσω της πιο σύγχρονης και φιλικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας στην Ελλάδα κι ολοκληρώνεται με την πρακτική σας εξάσκηση. Στο τέλος του προγράμματος θα έχετε κατακτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και  θα είστε έτοιμοι να εργασθείτε!

Περιλαμβάνει: Onine θεωρία, Online Look & Learn και Πρακτική εξάσκηση στους σύγχρονους χώρους της Hair Plus Academy στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε αναλυτικά τη δομή των προγραμμάτων και ενημερωθείτε για τα επιπλέον οφέλη του, όπως η επαγγελματική σας αποκατάσταση,  η εξοικονόμηση κόστους στα δίδακτρα, η πρόσβασή σας στο club μετεκπαίδευσης της wella και στα σεμινάρια μετεκπαίδευσης της hair plus, τα μαθήματα επιχειρηματικότητας που θα σας βοηθήσουν να στήσετε τη δική σας επιχείρηση και πολλά άλλα.

*Coming soon! Ονυχοπλαστική, Gentlemen’s Barber & Make up Academy.