Σεμινάρια για Επαγγελματίες

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Γενική Περιγραφή

Τα σεμινάρια μετεκπαίδευσης απευθύνονται σε όλους όσους εργάζονται στον χώρο της κομμωτικής και είναι ειδικά σχεδιασμένα για να καλύψουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.

Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία Full-Pack & How-to σεμιναρίων, οι επαγγελματίες λαμβάνουν ολοκληρωμένες, αλλά και εξειδικευμένες θεωρητικές & τεχνικές γνώσεις, επιλέγοντας οι ίδιοι την ημέρα & την ώρα της εκπαίδευσής τους.

Στόχος των εισηγητών της Hair Plus Academy είναι να σας ταξιδέψουν στον κόσμο της κομμωτικής τέχνης, που τόσο αγαπάμε όλοι, προσφέροντας πραγματική γνώση και χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα.

metaikpaideusi 1
metaikpaideusi 2

Τι θα μάθετε

Tο πρόγραμμα μετεκπαίδευσης καλύπτει όλο το φάσμα της κομμωτικής τέχνης και χωρίζεται σε 4 βασικές κατηγορίες σεμιναρίων:

Και στις 4 κατηγορίες σεμιναρίων χρησιμοποιούνται τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα, όπως βίντεο, σχεδιαγράμματα και σχήματα σε power point.

Στο τέλος των σεμιναρίων μετεκπαίδευσης, θα αποκτήσετε γνώσεις που θα μπορείτε με ευκολία και χωρίς άγχος να προσαρμόζετε σε κάθε ανάγκη των πελατισσών ή πελατών σας. Το σημαντικότερο όμως είναι πως οι γνώσεις που θα λάβετε θα αποτελέσουν τη βάση για να δημιουργήσετε τις δικές σας τεχνικές και να αποκτήσετε την δική σας μοναδική  ταυτότητα τεχνικά ως κομμωτές ή κουρείς.

Τι θα κερδίσετε

metaikpaideusi 3
metaikpaideusi 4

Full-pack σεμινάρια

Είναι τα πιο ολοκληρωμένα σεμινάρια της Hair Plus Academy. Σε αυτά δεν θα δείτε μόνο το
“πώς”, αλλά θα καταλάβετε επιπλέον το ‘’γιατί’’ και το ‘’πότε’’ θα χρησιμοποιείτε κάθε
τεχνική.

Αποτελούνται από 2 μέρη:
Θεωρητική κατάρτιση: Με αναλυτικά βίντεο που συνδυάζουν διαφάνειες στο Power Point και
τον εισηγητή να σας εξηγεί λεπτομερώς την μέθοδο με την οποία προσεγγίζει κάθε τεχνική,
αποκτάτε τις γνώσεις που θα σας δώσουν την δυνατότητα να εφαρμόσετε σωστά την
τεχνική στις πελάτισσες και πελάτες σας.

Look and learn: Ήρθε η ώρα να περάσουμε στην πράξη! Ανάλογα με το εκάστοτε θέμα του
Full-pack σεμιναρίου έχουμε επιλέξει αντιπροσωπευτικά step by step βίντεο από την σειρά
σεμιναρίων How-to έτσι ώστε να δείτε στην πράξη πως εφαρμόζεται κάθε τεχνική σε κούκλες
ή μοντέλα άγχος να προσαρμόζετε σε κάθε ανάγκη των πελατισσών ή πελατών σας.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως οι γνώσεις που θα λάβετε θα αποτελέσουν τη βάση για να
δημιουργήσετε τις δικές σας τεχνικές και να αποκτήσετε την δική σας μοναδική ταυτότητα
τεχνικά ως κομμωτές ή κουρείς.

Επιλέγοντας ένα Full-pack σεμινάριο κερδίζετε:

How-to σεμινάρια

Στο hairplus.gr θα βρείτε αναλυτικά step by step βίντεο που καλύπτουν όλο το φάσμα της
κομμωτικής τέχνης. Σας αναλύουμε κάθε τεχνική βήμα – βήμα με τρόπο που θα σας δώσει την
δυνατότητα να εφαρμόσετε άμεσα την τεχνική στις πελάτισσες και στους πελάτες σας.

Αυτό που διαφοροποιεί τα How-to σεμινάρια σε σχέση με αυτά που θα βρείτε σε λοιπές
πλατφόρμες, όπως YouTube, Instagram κλπ είναι ο τρόπος που ο εισηγητής εξηγεί το κάθε
βήμα και η μέθοδος που εφαρμόζει. Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Hair
Plus Academy τόσο ξεχωριστή.

Επιλέγοντας ένα How-to σεμινάριο κερδίζετε:

metaikpaideusi 5

Κατηγορίες Σεμιναρίων

30€
Mens curly haircut HOW TO 4 3

Σε αυτό το βίντεο θα δεις ένα διαχρονικό ανδρικό κούρεμα που ταιριάζει σε όσους έχουν βαρεθεί το κοντά μαλλιά.Ο συνδυασμός ψαλιδιού στα πλάγια με το ξυράφι κουρέματος στα επάνω μαλλιά θα σας ενθουσιάσει και θα σας εμπνεύσει για νέες προτάσεις

90€
haircut genius vol2

Εάν παρακολούθησες το fullpack σεμινάριο Haircut Genius vo.l1 εξελίχθηκες σε έναν άριστο κουπέρ. Με το Haircut genius vol2 θα μετατραπείς σε ένα πραγματικό καλλιτέχνη.Θα δημιουργείς εύκολα πρωτότυπα κουρέματα με μόνο περιορισμό την φαντασία σου.

30€
Razor Classic bob HOW TO 4 3 TITLE

Σε αυτό το βίντεο θα δούμε step by step ένα από τα κλασσικότερα κουρέματα που γίνονται με το ξυράφι και την τεχνική παράλληλα με την τούφα. Το αποτέλεσμα είναι ομαλότερο χωρίς τις σκληρές γραμμές που αφήνει το ψαλίδι.

30€
Razor Layered Bob HOW TO 4 3

Στο σεμινάριο θα δείτε τις τεχνικές κουρέματος με ξυράφι «finger slicing» και «παράλληλα με την τούφα» και θα γνωρίσετε την τεχνική για ένα υπέροχο φιλάρισμα και ταυτόχρονα ένα γεμάτο περίγραμμα, χωρίς ουρές, κάτι που χαρακτηρίζει όλα τα καρέ κουρέματα

30€
Feather Short Haircut HOW TO 4 3

Στο σεμινάριο How to Feather short haircut θα βρείτε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε παρόμοια κοντά κουρέματα με ακρίβεια και οι πελάτισσες που θα τα επιλέξουν θα ενθουσιαστούν με το τελικό αποτέλεσμα

120€
COLOR GENIUS FULL PACK Cover 4 3

Το δεύτερο μέρος του Color Genius System, του εκπαιδευτικού συστήματος που ανέπτυξε η Hair Plus Academy ΚΔΒΜ 1 για τη βαφή και τον αποχρωματισμό, είναι το Σεμινάριο βαφών “Color Genius vol. 2”.

30€
Razor Short Mens Haircut HOW TO 4 3

Παρακολουθήστε ένα μοναδικό σεμινάριο που συνδυάζει το ξυράφι κουρέματος με ένα διαφορετικό ανδρικό κούρεμα. Μάθετε κάθε μια τεχνική με το ξυράφι που παράγει τέλεια κουρέματα ασχέτως μήκους των μαλλιών στο επάνω μέρος

30€
Short Mens Haircut HOW TO 4 3

Γνωρίστε όλες τις λεπτομέρειες του εμπορικότερου ανδρικού κουρέματος . Μετά το σεμινάριο θα ολοκληρώνετε παρόμοια κουρέματα σε χρόνο ρεκόρ, και θα προσαρμόζεστε εύκολα σε κάθε παραλλαγή του χωρίς άγχος.

30€
Mens Scissors Haircut HOW TO 4 3

Ένα από τα τρία βασικά ανδρικά κουρέματα είναι αυτό που γίνεται μόνο με το ψαλίδι. Παρακολουθήστε το How to “Men’s scissor haircut” λύνοντας όλες τις απορίες σας για αυτό και μάθετε τα βήματα με την μοναδική μέθοδο της Hair Plus Academy

90€
SHORT HAIRCUT GENIUS YOUTUBE COVER 4 3

Η Hair Plus Academy ακούγοντας τις ανάγκες των πελατών της δημιούργησε το σεμινάριο κουρέματος.. Σε αυτό θα μάθετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας κουπέρ για να κάνει ένα τέλειο κοντό extreme ή κλασσικό γυναικείο κούρεμα

30€
Long Layered Mens Haircut HOW TO 4 3

Είναι το σπανιότερο ανδρικό κούρεμα αλλά ταυτόχρονα και το γοητευτικότερο. Κρύβει λεπτομέρειες που αν τις προσέξετε θα κουρεύετε τεχνικά άρτια ανδρικά κουρέματα με μεγάλα μήκη.

170€
ΚΟΥΡΕΜΑ YOUTUBE COVER 4 3

Είναι το πληρέστερο σεμινάριο της αγοράς για το ανδρικό κούρεμα. Θα μπορείτε να κάνετε γρήγορα και εύκολα οποιοδήποτε ανδρικό κούρεμα σας ζητήσουν είτε αυτό γίνεται με ψαλίδι είτε με κουρευτική μηχανή είτε με ξυράφι κουρέματος χωρίς λάθη και άγχος για το τελικό αποτέλεσμα.

170€
COLOR GENIUS FULL PACK Cover 4 3

Αποτελεί το πρώτο μέρος του Color Genius System, του εκπαιδευτικού συστήματος που ανέπτυξε η HairPlus Academy για τη βαφή και τον αποχρωματισμό.Παρακολουθώντας το, θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις που θα καλύψουν τυχόν κενά σας στη βαφή και θα σας μετατρέψουν σε ένα επιτυχημένο colorist!

90€
ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ YOUTUBE COVER 4 3

Με τη χρήση γεωμετρίας, φωτογραφιών η Hair Plus Academy ξεδιπλώνει όλα τα μυστικά του κουρέματος. Δεν θα μάθετε απλά μερικά κουρέματα αλλά πως να κουρεύετε, κάνοντας εύκολα όποιο κούρεμα σας ζητηθεί.

20€
ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ HOW TO 4 3

Η θεραπεία κερατίνης είναι μία νέα και δημοφιλής υπηρεσία στο κομμωτήριο . Παρακολουθήστε το σεμινάριο της Hairplus Αcademy και προσαρμόστε την διαδικασία ανάλογα με την εταιρία που χρησιμοποιείτε.

« » Σελίδα 1 / 2